لیفت و پروتز سینه به طور همزمان

دی ۱۵, ۱۳۹۵

لیفت و پروتز سینه به طور همزمان

انجام عمل جراحی پروتز سینه به تنهایی منجر به لیفت سینه نمی شود . پروتز سینه فقط تا حدی باعث لیفتینگ سینه می شود بنابراین نمی تواند به تنهایی افتادگی سینه ها را درمان کند . ضمنا لیفت سینه موجب بهبود شکل سینه می شود اما اندازه ی سینه ها را تغییر نمی دهد و بزرگتر نمی کند لذا بعضی از جراحان ، لیفت و پروتز سینه به طور همزمان را برای درمان افتادگی سینه  ها و تغییر در سایز سینه پیشنهاد می کنند و این روش را به کار می گیرند .

لیفت و پروتز سینه به طور همزمان

در چه صورتی لیفت و پروتز سینه به طور همزمان می تواند سودمند باشد ؟

  • اگر می خواهید علاوه بر افزایش سایز ، سینه های خود را لیفتیگ نیز بکنید .
  • به لیفت سینه نیاز دارید ولی می خواهید که سینه های بهتری داشته باشید .
  • به پروتز سینه نیاز دارید ولی افتادگی سی